PK cross en Breda

Niet minder dan 66 Duffelse atleten bereikten de aankomst op het ijskoude fort van Kessel en daar waren wij best tevreden mee. Onze webmaster heeft een uitvoerig verslag op de recente nieuwtjes gezet en daar ik zelf in Breda was kan ik niet veel over het PK vertellen.
Wel nog bij te voegen de bronzen medaille van Jef Hermans bij M+65.
Als ook de interclubzege van de seniors mannen met 4 man bij de 8 eersten (Jente Joly, Stein Van Es, Jonathan Van Winkel en Maarten De Nijs). Zij hebben waardig onze toppers vervangen die elders aan de slag waren.
Volgende zondag staat de crosscup van Hulshout op het programma, waar onze “Sterren van morgen” zullen aantreden.
Onder leiding van Marc Nevens reizen zaterdag een 10-tal atleten naar Diekirch af waar ze zondag aan de Eurocross zullen deelnemen. Jente Joly de nr 2 van het PK zal de groep aanvoeren. Ook onze kersverse PK Aline Delbaen maakt de trip mee.