Moederkensdag

Het werd een snikhete dag en dat had hier en daar zijn gevolgen!!!!
De natuurloop van de KWB, waar wij onze medewerking aan verlenen, mocht zich toch nog verheugen op een 300-tal deelnemers van jong naar oud. Simon De Cock zal zich deze dag nog lang geheugen, hij  werd onwel tijdens de 10km en diende na verzorging ter plaatse toch met de ambulance naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Inmiddels gaat het al beter !!!!!
Ook in Huizingen, op de Vlaamse kampioenschappen, tropische temperaturen (zie verslag webmaster).
De dubbel van scholier Jens Goovaerts (die van de discus naar de kogel moest rennenhet brons van Ine Hugaerts op de 400m en de 4de plaats van Laura De Launoit, die voor het eerst onder de minuut bleef.
De 5de plaats van cadet Sofie Van de Velde ( 800m) en ene “opmerkelijke” Laudon Liekens die de
B-reeks 800m won en 5de was in de totaalstand. Hij was nog niet zolang geleden voetballer….Simon Denis  aanwederoptreden toe slaagde er in zich toch te plaatsen voor het BK 1500m en was daar best tevreden mee.
Pech weer voor Jonas Maselis, die wegens achillespeesblessure, moest uitstappen en er ook zondag  niet zal bij zijn op het PK aflossingen.