Tropische toestanden

Het hele zomer atletiekseizoen is het al kwakkel weer geweest en kregen nu weer te “heet”
Op de Flanderscup van Kessel-lo bleek dat onze afstandslopers niet in hun beste doen waren bij deze temperaturen. Kjell De Hondt, al een tijdje op de sukkel, haalde de eindmeet niet en zit in zak en as.
Op het PK aflossingen te Mol noteerden wij temperaturen van 35 graden bij onze aankomst en was het zoeken voor een parkingplaatsje (open zwembad naast de piste……).
Maar onze benjamins meisjes lieten het niet aan hun hart komen en wonnen zowel de 4x60m als de 3x 600m met clubrecord en PROVINCIAAL RECORD. Er was ook nog brons voor het miniemen meisjes team bij 3x600m.
De 3de titel was voor de 4x 1500m ploeg mannen, daags na de Flanderscup moesten zij weer de hitte trotseren .En er wasook nog brons voor de 4x 800m dames.
En dan was er nog de pech van de spurters, eerst over de meet op de 4x100m dames  met een schitterende tijd maar met een foute aflossing afgevlagd…. maar daar hebben sommigen hun bedenkingen bij.
Bij de 4 x 200 werden de de dames 2de, maar daar hebben de 2 beste teams in 2 verschillende reeksen gelopen……
Zodat er eigenlijk geen duel is geweest. onze dames houden er wel een nieuw clubrecord aan over.
Vabco Mol, die inrichter was, zorgde voor afkoeling met het plaatsen van sprinkelers en tentjes en verdient daarvoor zeker een pluim !!!!!!
Een woordje van dank ook aan al onze atleten, onze begeleiders en ook de ouders van vooral onze allerjongsten!!!!!