De scholencross komt er aan (zat. 22 sept.)

Meer dan 60 jaar geleden nam ik zelf deel aan de Duffelse scholencross. Destijds een bikkelhard duel tussen de jongensscholen van Duffel West en Duffel Oost. Meisjeswedstrijden, dat was taboe. De eerste scholen- crossen vonden plaats op de Muggenberg (nu Hondiuslaan) aan de staande wip. Nadien verhuisde de scholencross naar het sportcentrum, waar zaterdag weer zal gestreden worden voor de medailles en scholenrangschikkingen (nu wel voor jongens en meisjes). Ook de leerkrachten en ouders hebben” hun” cross.
Het sportcentrum is momenteel al herschapen in een bouwwerf voor de nieuwe sporthal, waarvoor in de late namiddag de “eerste steen” zal gelegd worden.
Voor de medewerkers van Duffel ac alvast een drukke dag want zij zorgen ook voor de receptie (aan de blokhut) in het kader van deze eerste steenlegging.
Vlaams “populairste” minister president Peeters komt alvast naar Duffel,!!!!!!!