Wat een zaterdag

Al vroeg waren wij aan de slag om onze scholencross in goede banen te leiden en met de hulp van de weer- maker zijn wij daar goed in geslaagd. Met 422 aankomsten en een massa supporters, die voor de sfeer zorgden, mogen wij zeker niet klagen. Het viel allemaal mee want met de pas gestartte werken voor de nieuwe sporthal waren wij daar niet gerust in.
Onze medewerkers zijn dan op hun elan doorgegaan en op vraag van het gemeentebestuur hebben wij in de namiddag voor de receptie gezorgd voor de nieuwe sporthal. Onze meisjes vielen op en Jolien werd prompt gevraagd voor de “Stip” ( Dat is de VIP van FC ).
De gehouden toespraken konden ons bekoren en brachten nogmaals de besvestiging dat wij kleedkamers en bergplaats krijgen in de nieuws sporthal. Tot zolang is nog het behelpen.
Minister president Peeters is er niet geraakt, hij was in Brussel euro’s aan het zoeken… maar wij hebben zijn kabinetchef een baksteen met een ROOD-GELE strik meegegeven… maar het blauwe plastiek zakje (van onze scholencross) om de steen in te doen viel wat tegen….
Ook opgemerkt dat de gemeenteverkiezingen er aan komen…….
Terwijl in Duffel er heel wat te beleven was nam onze betere jeugd deel aan het Nationaal criterium te Nijvel  (zie blog Ilse) met heel knappe uitslagen.

En MISTER clubrecord Jens Goovaerts deed er nog eentje bij, nu in Diepenbeek 41m77 met de discus.

Zondagmorgen zijn een 10-tal atleten aan de slag gegaan en krijgt de Blokhut een nieuw laagje verf.