B.K indoor juniors en scholieren

Zaterdag juniors: tweemaal zilver, éénmaal brons en 2 clubrecords.
Jens Goovaerts behaalde brons bij het kogelstoten met een worp van 14m62 een pr en nieuw clubrecord, dit ondanks de vele ongemakken van de voorbije weken.  Jolien Leemans, met een sprong van 5m80, behaalde zilver zij het maar met 2 geldige sprongen….   Ine Hugaerts behaalde eveneens zilver op de 400m met een nieuw clubrecord van 57.60, een sterke prestatie.

Zondag scholieren: éénmaal zilver, éénmaal brons en dubbel clubrecord.
Pieterjan Peetermans eindigde bij het verspringen 2de met een sprong van 6m54. Dit is goed voor een clubrecord scholieren en alle cat., daarbij nog een TOP 4 prestatie. Laura De Launoit behaalde de bronzen medaille op de 400m met een pr 59.66.
Meteen zijn alle indoorkampioenschappen voorbij met een karrenvracht medailles. Proficiat aan iedereen.
Tot op heden werden 25 indoor clubrecordverbeteringen genoteerd.

Een week voor het BK cross een laatste conditietest in de cross van Opwijk: Jente Joly 4de op de lange cross en de voor de eerste maal in Duffel shirt Marija Stojchevska de Macedonische vriendin van Jente 12de.