BK cross en finale crosscup

Zondag te Oostende- Stene op een prachtig crossparcours vindt het BK plaats en dat is ook de finale van de crosscup. Voor onze klassementslopers van de crosscup, Maarten Mortelmans in de korte cross en juniore Sara Van de Vel die als leidster vertrekt, een dubbele opdracht !

Het Duffels crossteam van voorheen is niet meer wat het was en wij moeten roeien met de riemen die we nog hebben.
Podium (Arno Nackaerts, Sara Vandevelde) en top 10 plaatsen (Laudon Liekens) dat is de doelstelling en hier of daar een clubrangschikking. De meisjes juniors maken kans en dat is ook voor een Europacup deelname. Het juniorsteam  jongens daarentegen die ook een goede ploeg hadden is onthooofd met ziekte en kwetsuren (geen Brecht Bertels aan de start).
Wij zijn benieuwd naar de uitslagen van onze jeugd in de voorwedstrijden, hoe gaan onze veel winnaars het er vanaf brengen en ook onze benjamins aflossingsploegen.
Een hele groep Duffelse atleten en aanhangers trekt reeds van zaterdag naar Oostende (hotel) en gaan de omloop verkennen.
Ons tentje zal er ook zijn en dat zal zeker nodig zijn want er is voor zondag regen aangekondigd.Vergeet zeker uw regenkledij niet en best ook botten……
Succes aan iedereen !!!!!!