1 mei dag van de arbeid…

Het was werken geblazen bij de inrichting van de 25e Jan Borremans meeting. Van 9 h waren onze medewerkers in touw en dat werd in de namiddag beloond en er werden 812 prestaties genoteerd.
Van Duffelse zijde één clubrecord en dat was voor veldloper miniem Tim Van Velde bij het discuswerpen (31.01) Zie blog verslag ILSE.
Wij verheugen ons dat ook de familie Borremans weer aanwezig was. Burgemeester Marc Van der Linden, de schepenen Sofie Joosen en An Verlinden en ook onze “getrouw”  gebleven gemeente raadsleden met voormalig burgemeester Guido De Vos en Luc Wuyts genoten van de jeugdwedstrijden.

Op de B meeting van Herentals liep scholier Arno Nackaerts een 800m met als resultaat 1.56.50. Een bevestiging van zijn prov titel.

En er staat weer een drukweekend op het programma.

Onze cad.en schol. meisjes nemen te Mol deel aan de beker van Vlaanderen 2e landelijke met als blikvanger onze dubbele prov. kampioene Laura De Launoit .


In ons eigen Duffel vinden op zaterdagavond om18h45 de BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN 10.000M alle catg plaats. ( zie voorbeschouwingen recente nieuwtjes).Manu Loverie (M35) en Vladimir Tontchinski (M 45) zijn Duffelse titel kandidaten bij de masters. INKOM GRATIS