Wind spelbreker

Beker van Vlaanderen cadetten en scholieren meisjes te Mol.
Ondanks verschillende forfaits, vooral bij de scholieren, eindigden onze meisjes in de midenmoot als 6de.
2 overwinningen werden genoteerd de 400m bij de cad werd gewonnen door Joke De Dobbelaere en bij de scholieren door Laura De Launoi. Spijtig van de strakke wind die alle loopnummers beïnvloedde.
Onze werpers met prs en ook gelegenheidskampers deden hen uiterste best en daar zijn wij heel blij mee.
Bedankt aan iedereen die er bij was te Mol!!!!!!

BK 10.000m te DUFFEL. 2 master titels voor Duffel ac atleten.
Bij de start van de meeting was er nog steeds een strakke wind, later op de avond bij de topnummers was het beter, maar ideaal is anders.
Een Duffelse aangelegenheid bij de masters mannen zoals ik voorspeld had: inwoner van Duffel Stefan Van Den Broek was de algemene winnaar (M40) voor de Duffelse atleten Vladimir Tontchinski ( M45) en Manu Loverie (M 35). Zodat de 3 mastertitels in Duffel bleven
Spannende wedstrijd bij de vrouwen alle catg. met Els Rens als winnares met nieuw stadionrecord (35.14.86).
Bij de mannen, met haas van dienst Kjell De Hondt, die uitstekend zijn werk deed en er voor zorgde dat de eindtijd net boven de 29 min lag.
Een spannend duel  tussen El Hachimi Abdelhadi en Mats Lunders (die op een schare supporters kon rekenen) zorgde voor animo met een eerste Belgische titel voor de winnaar van de Antwerp marathon. Mats hield er een ticket voor het EK beloften aan over.  Onze Stein Van Es eindigde 11de.
Bij de masters plus 50 was Peter De Vocht de allerbeste, en voor de jury en tijdopname een hele klus om de gedubbelden en de verschillende catg. uiteen te houden.
Brons behaalde Hilde De Bruyn ( V55) en dat was heer eerste wedstrijd in Duffel shirt. Zij is de moeder van Sanne Torfs.
Een prima organisatie met een gezellige sfeer, heel wat anders dan het jaar voordien bij onze Franstalige vrienden….