B meeting Duffel en K v VL.

De voorlopige deelnemerslijst kan je vinden op de site www.duff.be. De online inschrijvingen zijn afgesloten.

Er kan zondag nog ter plaatse ingeschreven worden.
Hopelijk heeft de weervoorspeller het mis…
Het zou wel eens kunnen dat een kogelstoter de blikvanger wordt van de meeting. De Canadees Tim Hendry, die vorige week winnaar werd in Lokeren en Hulst en een pr heeft staan van 19m31 heeft zich aangemeld .
Onze eigen junior kogelstoter Jens Goovaerts gaat ook weer op zoek naar “zijn”  Duffelse clubrecords.
Het is ook uitkijken naar diegenen die op limietjacht gaan voor EYOF of EK op de 800, 1500 en 3000m.
Bij de 800m mannen (Kim Ruel en Brecht Bertels) en bij de1500m mannen Ali Hamdi de winnaar van Lisse (1000m) en de Flanderscup van Lokeren en trouwe klant in Duffel krijgen concurrentie van onze noorderburen.
Maar niet alle Duffelse atleten komen aan de start in Duffel. Zaterdag zijn het de Vlaamse kampioenschappen en verspringster Jolien Leemans wil verder dan 6 m springen… Ook onze andere betere spurters nemen deel.
Jente Joly gaat op EK selectiejacht voor het berglopen bij de Montee du Molkenrain / Steinbach in de Vogezen . Hoogte verschil plus 900m, dan dalend min 217m.