Clubrecords aan de lopende meters

Zaterdag won Jens Goovaerts het kogelstoten juniors te Torhout met een worp van 14m86, deze maal geen clubrecord… zus Heike stootte de kogel bij de cad. 10m48.

Zondag bij de Flanderscup van Lokeren werd het een clubrecordfestival (7) en een hoop pr’s er bovenop en dat ondanks een wispelturige wind. 4 clubrecords voor Jolien Leemans, 2 maal een dubbel, juniors en alle catg. 100m in 12.24 en ook een dubbel bij het verspringen met 5m90. Een dubbel voor Ine Hugaerts, 300m jun. en alle catg. in 40.30 en scholiere Laura De Launoit zorgde dan maar voor een zevende verbetering met de 300 m af te leggen in 40.99. Een unieke gebeurtenis in de Duffelse atletiek.
Podiumplaats (3de) voor onze speerwerper Hans Meeus (57m53) en die zijn bloementuil prompt aan vriendin Jolien gaf …..
Zie verslag van onze webmaster bij recente nieuwtjes want er waren nog veel Duffelse prestaties en zie ook uitslagen !!!!
Van ons bezoek aan de Fl cup in Lokeren ook gebruik gemaakt om de winnaar van het kogelstoten (18m26) de Canadees Tim Hendry te strikken voor onze B-meeting te Duffel.

Pïnkstermaandag te Hulst : 3 Overwinningen!!!! en clubrecord.
Junior Jens Goovaerts bleef tweemaal aan de winst zowel bij het discuswerpen (38m83) als bij het kogelstoten met een nieuw clubrecord 15m24!!! Maar de verrassing kwam van nieuwkomer Wim De Cort die zowaar de 5000m won in 14.40.46 . Laatste rondje in 62 sec….Cadet Sofie Van de Velde haalde het podium met een 3de plaats bij de 600m (1.41.09)
Ons volgende atletiek opdracht is op woensdag de SVS scholenmeeting, gevolgd door de voorbereiding van onze B-meeting van 26 mei.