Selecties

Het komend weekend gaat de jacht op limieten verder. Op de Flanderscup van Kessel-lo zaterdag zal Brecht Bertels een poging doen om de EK junioren limiet te lopen op de 800m. De weersvoorspellingen zijn ook goed!!!!!! En dat moet ook onze andere atleten aansporen tot goede resultaten. Live te volgen op de site van DCLA.

Wie niet meer achter een limiet moet aanlopen is afstandsloper Dieter Vanstreels die geselecteerd is voor de Universiade in Bazan ( Rusland) waar hij zal deelnemen aan de halve marathon op 21 aug. Later meer hierover.

Maarten Mortelmans trekt zondag naar de Gouden Spike in Alphen aan de Rijn ( Ned) waar hij deelneemt aan de 3000 m.

Zaterdag neemt ook onze jeugd deel aan de Val jongeren trofee in Lier ( Lyra).

Voorbije woensdag namen enkele Duffelse atleten deel aan de steeple trainingen van de VAL te Betekom, trouwens een aanrader. Het overschrijden van de steeplebak gevuld met water werd getraind. Alle Duffelse atleten zijn op het droge geraakt……Aline Delbaen zal in Hamme zondag haar eerste steeple lopen ( 1500m)