BK indoor studenten -Cross Kessel en Diekirch

Vrijdagavond te Gent, BK indoor studenten: geen podiumplaats voor Ine Hugaerts maar wel een dubbel clubrecord 200m (juniors en alle catg). Zij liet 25.12 optekenen en liep daarmee Jolien Leemans van de tabellen.
Bekijk ook de recente nieuwtjes van de webmaster…..

Zaterdag: eindelijk de interclub uitslagen van het PK cross gekregen met winst voor de cadetten meisjes met volgende atleten: Aline Delbaen, Michèle De Smet, Melissa Vets en Noä Wijns.


Zondag: cross te Kessel, met de wind als spelbreker, werden bij de jeugd 2 Duffelse overwinningen genoteerd bij de pupillen  Emma Vanhoeck en Jeroen Leijssenaar. Voor Emma al haar 9 de crosszege en gaat zij misschien “zegekoningin” worden? Ook werden nog een aantal podiumplaatsen behaald. Zie blog Ilse. Onverwacht weder optreden van master Manu Loverie en dat is zijn 9de overwinning.Hij maakte de verplaatsing van zijn woonplaats Schelle met de fiets ……
Het gaat nog spannend worden om wie de meeste crossoverwinningen gaat behalen.

Eurocross Diekirch: op een loodzwaar parcours winst voor onze cadetten Aline Delbaen (voor Noä Wijns) en Tim Van de Velde die ook al aan zijn 7de overwinning zit. Ook juniore Lisse Leemans haalde het podium als 3de.  Later meer.

Bekijk ook onze recente nieuwtjes van onze webmaster….