BK indoor – Vlaams kampioenschap en BK masters cross

Zaterdag  in de Topsporthal te Gent staan de Belgische indoorkampioenschappen alle categ. op het programma. Krijgen wij opnieuw een 6 m sprong van Jolien Leemans? Of zorgt Ine Hugaerts voor de verrassing? en niet vergeten onze snelwandelaarster Liesbet De Smet .


Zondag in het kader van de crosscup te Rotselaar staan de Vlaamse crosskampioenschappen op de agenda, met in het voorprogramma aflossingswedstrijden voor de jeugd en in  het na-programma als omlijsting het BK masters. Het zal voor ons weer een hele lange dag worden…..
Wie zorgt voor een Vlaamse titel en of podiumplaatsen. Kanshebbers hebben wij in ieder geval… Tim Van de Velde, Laudon Liekens, Aline Delbaen en wie weet Melissa Vets.
In de korte cross staat Maarten Mortelmans in het algemeen klassement van de crosscup momenteel 2de en gaat weer op jacht achter punten. Ook Brecht Bertels is weer van de partij.
Het BK masters wordt een maand vroeger dan gepland betwist en titelverdediger Manu Loverie, die vorige week zijn wederoptreden deed na kwetsuur, is zeker een kanshebber.