BK cross : titel en 2 interclubs

Het was een zonnige dag met ook mooie globale uitslagen. Voor een verslag van onze jeugd zie de blog van Ilse. Maar toch even meegeven dat onze pupillen meisjes interclubkampioen werden met Emma Vanhoeck – Elke De Dobbelaere – Emma Vandeghinste – Laura Van den Brande.


Tim Van de Velde loopt bij de 1ste jaars cadetten solo naar de Belgische titel en was daar heel blij mee. Hij mocht op het podium de tricolore trui aantrekken tot groot jolijt van de Duffelse aanhang. Een trotse moeder, Karin Wilms, moest zelfs een traan wegpinken bij het aanhoren van de Brabançonne.
Ook werden  nog talrijke top 10 plaatsen genoteerd van Duffelse atleten.
Noa Wijns 10de bij de eerste jaars cadetten en met de heel knappe 4de plaats van Aline Delbaen bij de 2de jaars en samen met Sarah De Bruyn en Michèle De Smet wonnen zij de interclubtitel  bij de cadetten meisjes.
Terug van weg geweest na klierkoorts 1ste jaars senior Sara Vande Velde die10de eindigde en als 4de belofte, ook weer net naast het podium….
Bij de korte cross sprokkelde Maarten Mortelmans als 11de toch nog wat puntjes voor de eindrangschikking en mocht hij op het avondfeest van de crosscup als 5de op het podium.

Noot: Gaëtane Neyrinck eindigde bij de junioren 29ste maar is niet te vinden in de uitslag… alhoewel er met chip gelopen werd.

Eindafrekening: niet minder dan 53 crossoverwinningen werden behaald in het voorbije crossseizoen!!!!!