Komkommertijd

Nu alle BK’s voorbij zijn is er bijna voor alle wedstrijdatleten een kleine relatieve rust….. maar zaterdag neemt onze jeugd deel aan de Jeugddag van de VAL in de topsporthal aan de Blaarmeersen te Gent.
Een bomvolle dubbeldekker met jeugdige atleetjes en begeleiders vertrekken al om 8u00 (parking zwembad Duffel). Een gevulde dag met spel en atletiek allerlei staat op het programma en het zal zeker een hoogdag worden voor onze allerjongsten. Met dank aan de jeugdtrainers en begeleiders.

Clubuitrusting: eerstdaags zal op onze site hierover meer bekend gemaakt worden, maar je mag al noteren dat al wat clubkleding betreft, deze kan aangeschaft worden bij de Fietsenzaak van onze sponsor Van de Velde (familie Wilms) die zal zorgen voor het stockbeheer. Adres: Katelijnsesteenweg 53 te Duffel.