Weer een heel lang weekend dat al op donderdag start

Donderdag 1 mei: onze jaarlijkse Jan Borremans meeting, een druk bijgewoonde jeugdmeeting in het kader van het Antwerps jeugdcriterium.
En met onze nieuwe sponsor DECOSTRUCT van Paul Van den Brande die voor de medailles zorgt nadat de gemeente Duffel heeft afgehaakt.
880 prestaties, 299 atleetjes waaronder 65 Duffelse!!!! Goede opkomst over heel de lijn.
Vlot verloop van de wedstrijden ondanks een oponthoud van 15 min wegens regen. Alleen de geluidsinstallatie liet ons in de steek maar dat hebben wij kunnen aanpassen met wat acrobatiewerk.
Zie blog Ilse voor een uitgebreid verslag.

Enkele Duffelse atleten staan op de deelnemerslijst van de B-meeting in Herentals die ook op 1 mei plaats- vindt.
 2 maal winst voor Jens Goovaerts (kogel en discus) en een pr 800m voor Maarten Mortelmans (1.54.97)!!!!


Vrijdagavond nog vlug even naar de vergadering van het PC in Lier voor de evaluatie van het recente PK in Duffel, goed bevonden over gans de lijn !!!!!! en…het PK CROSS 2015 is toegewezen aan Duffel op zondag 1 febr.

Zaterdag 3 mei treden onze cad. en schol. meisjes aan te Aartselaar bij de beker van Vlaanderen. Het is weer harken om een ploeg bijeen te krijgen…..
Degradatie spook slaat toe….volgend jaar een verdieping lager ondanks heel wat pr s en dat is dan toch hoopvol voor het verdere seizoen.
Zaterdag BK 10.000m te Naimette : master Vladimir Tontchinski hernieuwt zijn Belgische titel M45 32.12.12.OPMERKELIJK!!!!!op 6 april liep hij in het Poolse Bebno de marathon in 2.28.19. ( 8e en 1ste master)