Een beker weekend enz.

Het is weer harken om “ploegen” bijeen te krijgen…
Zaterdag (10/05) nemen onze dames alle catg. deel te Aartselaar in 1ste Landelijke en het zag er goed uit… maar Ine Hugaerts viel out wegens kwetsuur.
Toch een heel knappe einduitslag 7de ondanks de verschuivingen in het team. Bengelde wij in het begin van de wedstrijd helemaal achteraan dan kwam daar verandering in met winst voor Jolien Leemans bij het hinkstapspringen (11m00) alsook een 2de pl bij het verspringen (5m74).  Ook nog knappe 2de plaatsen voor discuswerpster Katrien Voet (37m02) en Sara Vande Velde met een pr 3000m (10.09.03).
Globaal goede inzet van alle Duffelse atleten die regen en wind trotseerden. Met dank ook aan jurylid van dienst Petra Van der Haeghen.


Trainer Tom Schippers mocht zich nog dezelfde avond naar het “moederhuis” begeven met zijn vrouw Marijke en zij hebben er nu een 2de dochtertje bij. Noor 2kg950 en 49cm groot. PROFICIAT !!!!!!

Zondag (11/05) naar Mol met de mannen, en dat is wat anders… Geen deelname aan de 400 horden en hinkstap. En ook nog enkele gevestigde waarden die ontbreken.. Het zal een moeilijke klus worden om in 2de landelijke te blijven.
Met een 9de plaats in de eindstand waren wij heel tevreden. Het werd een kopie van daags voordien. Vanuit de laatste plaats naar het behoud. Winst voor speerwerper Hans Meeus (55m70) en werper Jens Goovaerts bij het kogelstoten met een worp van 13m74 en dat is goed voor een dubbel clubrecord  juniors en alle categ.(kogel  7kg260) en met een 2de plaats bij het discuswerpen (2kg) waar hij 38m23 liet optekenen en dat is eveneens goed voor een dubbel clubrecord!!!!! Kortom hij doet zijn naam van” mister clubrecord” weer alle eer aan!!!!! Ondanks de wind en regen toch hoopvolle prestaties en inzet van het hele team.

Zaterdag neemt onze jeugd deel aan het Antwerps jeugdcriterium te Edegem.
18 Duffelse atleetjes komen opdagen ondanks het herfstweer…….
In het Nederlandse Lisse, in de onmiddellijke omgeving van de prachtige tulpentuinen, neemt Maarten Mortelmans deel aan een sterk bezette 1000m.
PR voor Maarten 2.28.32 in bar slechte omstandigheden!!!!! Is al zijn 2de pr van het prille zomerseizoen.


Wist je dat: Manu Loverie de 10 km stratenloop van het St Gabrielcollge won in Boechout.
                   Sara Van de Vel het Vlaams kampioenschap duathlon won in Ruddervoorde bij de seniors


Woensdag 14 april zijn wij gastheer voor SVS ( lagere scholen) Begin 13u30.

Aandacht: de online inschrijvingen voor onze Int.  B-meeting zijn open, zie www.duff.be.
Ook onze Duffelse atleten dienen online in te schrijven, alsook de hazen.

Noteer alvast zaterdag 17/05  om 10u30!!!!!!!!!! INLOPEN van de 3 vernieuwde jogomlopen!!!!!!!!!
Bijeenkomst aan het park, standbeeld van Kiliaan (verkeerslichten aan het gemeentehuis) aan het einde van de Honduislaan. Bijeenkomst 10u15. zie ook recente nieuwtjes…….