Een heel lang Pinksteren weekend en onze B meeting

Het is al een hele week druk ten mijne huize: de online inschrijvingen verwerken… en vandaag (donderdag) de voorlopige samenstelling van de reeksen gemaakt samen met de kersverse opa Marc Nevens ….van kleindochter Louise (geboren op 2 juni). Proficiat aan Anke en Dave en de ganse familie.
Dankzij de website van atletiek-info hebben wij een controle kunnen doen op de opgegeven prestaties van ingeschreven atleten en deze verwerkt bij de samenstelling van de reeksen..
Met het goede weer opkomst zou het wel eens een prettige namiddag en avond kunnen worden.
Goede aanmelding bij het afstandslopen, maar magere opkomst bij de spurt en 400m. Na-inschrijving zaterdag nog mogelijk  Het kogelstoten en discus daarentegen bij de mannen mag gezien worden.

Deze maal geen regen en wind maar een brandende zon. 312 atleten hebben er voor gezorgd dat onze
B- meeting mocht gezien worden. Alleen de opkomst in het voorprogramma was een minpunt.
De hoogtepunten van onze B-meeting: de 400 m van  Dylan Borlée met een nieuw stadionrecord in 46.49 en de 800m met Isaac Kimeli als winnaar (1.49.03). Ook de werpers lieten zich opmerken zowel bij het kogelstoten met BK Jurgen Verbruggen (17m43) en de Nederlander Stephan Dekker (52m36) bij het discus werpen.


Van Duffelse zijde heel wat pr’s met als uitschieter cadet Tim Van de Velde die zowaar de B reeks 1500m won in 4.07.90. Het was en vlekkeloze organisatie met alles erop en eraan ( RTV) en heel wat atleten en begeleiders keerden tevreden huiswaarts, sommigen zelfs laat…
Het was voor ons een dolle 1,5 maand drukke bedoening, we gaan nu alles evalueren hoe het verder moet met onze inrichtingen en vooral onze B-meeting.
Een DIKKE MERCI aan de atleten, begeleiders, jury, medewerkers en sponsors!!!!!!!!

2de Pinksterendag: Pk meerkampen voor de jeugd met 45 Duffelse deelnemers te Lier. Emma Vandeghinste wint bij de pupillen!!!! Zilver bij de meisjes voor benjaminneke…. Zoë Laureys en bij de jongens brons voor Ries De Haes, dit onder een brandende zon en onweer erbij. Knappe uitslagen over gans de lijn. 
Woensdag: internationale meeting van Nijmegen met deelname van Maarten Mortelmans (1500m).Net geen pr 3.47.95.
Volgende vrijdag is de blokhut weer open vanaf 18u… dixit Stein.