15 aug. lang weekend

Er staat een behoorlijk lang atletiekweekend op het programma.
Vrijdag 15 aug: Vlaamse kampioenschappen cad. en schol. te Ieper… Zorgen onze steeplelopers voor een podium plaats? Een aanrader voor diegenen die de verplaatsing maken: de “Last Post” bijwonen s avonds De thuisblijvers kunnen de wedstrijden volgen via de live uitslagen bij www.val.be.
Vlaamse titel voor cad. Tim Van de Velde bij de 1500m steeple  met alles er op en er aan clubrecord en BELGISCH RECORD   4.21.20!!!!!!!!
Zilver ook voor cad. Aline Delbaen bij de1500m steeple met een nieuw clubrecord  5.16.41. 


Zaterdag nam  scholiere Heike Goovaerts deel aan het kogelstoten in Ieper en zondag wierp zij de speer 32m85 ver in Verviers, goed voor nieuw clubrecord. Van het ene uiteinde van het land naar het andere mogen wij wel zeggen en een pluim voor de ouders omdat zij dat allemaal willen doen en financieren…..

Zaterdag is er dan de KWB natuurloop in Duffel Oost waar Duffel ac zijn medewerking aan verleent. Eerste start en dat is nieuw om 16u. Begin opbouw voor onze medewerkers 12u30.
Het Pk aflossingen van zondag zorgde ervoor dat onze jeugd niet massaal aanwezig was.

Zondag te Booischot PK aflossingen met een talrijke deelname van onze jeugd.
Dubbel voor onze dames alle catg. 4 x100m en 4x200m en bij de jeugd winst voor de 3x 600m pup.meisjes met een nieuw clubrecord en… provinciaal record.5.42.69. En zowaar ook een vestiging van het clubrecord 4 x800m  van de moeders “masters” 13.18.45.
Zie ook recente nieuwtjes webmaster.

Bestuursnieuws: rond 1 sept. ontvangen alle leden een uitnodiging om het lidmaatschap van 2014-2015 in orde te maken. De lidgelden dienen noodgedwongen aangepast te worden voor de competitielopers
(startnummer) met een opslag van 10 €. dwz 120 € op jaarbasis. De reden is de meerkost aan de Val voor inschrijvingen bij kampioenschappen en er is ook de huur van de sporthal. De andere lidgelden blijven zoals vorig jaar.