De schoolvakantie loopt ten einde

Het is goed te zien op training dat de vakanties teneinde lopen.
Maar de komende weken staan er toch nog verschillende kampioenschappen op het programma.
Een week voor de Belg. kampioenschappen cad. en schol. is er zaterdag de Flanderscup van Merksem waar altijd iets te beleven valt….Maar ook elders in het land staan er nog meetings op het programma oa te Huizingen waar Duffelse atleten aan de start komen.
De Flanderscup van Merksem, in frisse omstandigheden en op zijn gekende Merksemse manier ingericht was voor de Duffelse atleten geen hoogdag. In de namiddag liep scholier Patric Pecze een pr 200m (23.35). Cadet Tim Van de Velde speelde weer haas… in zijn reeks 800m en Jullie Ceuppens was de pechvogel met een val in de 1500m.


Huizingen (zondag). Ine Hugaerts liep 40.22 op 300m en dat is goed voor een nieuw dubbel clubrecord junioren en alle catg. Hans Meeus wierp terug over de 60 m en dat is goed nieuws voor het komende kampioenschap.

Jente Joly kreeg bevestiging van zijn selectie voor het WK berglopen ( 14/09) (op en af).

Interprovinciale match te Moeskroen (13/09). 2 Duffelse atleten werden geselecteerd om de Antwerpse kleuren te verdedigen: Patric Pecze en Tim van de Velde die afziet van deelname.

Woensdag (20/08) te Ertvelde liep Sara Vande Velde de 1500m in 4.35.11. Een verbetering van haar pr dat al dateerde van voor haar topsportschool tijd.

Noteer alvast  de FIETSHAPPENING op zondag  31 aug. van onze sponsor Van de Velde, die met heel de familie betrokken is bij onze club.  Zie de blog van Ilse.

Je kan vanaf heden ook inschrijven voor het clubfeest van zaterdag 11 okt. In den ALCAZAR…