Dan toch nog een rmeeting in Duffel

Binnen een 3-tal weken gaat het veldloopseizoen van start en atletiekjaar 2014-2015……
Woensdagavond was er al een infovergadering voor de ouders van onze nieuwe “aanwinsten” en wij hebben gezien dat daar heel wat belangstelling voor was. De vergaderzaal zat bomvol terwijl op de piste een coopertest plaatsvond.
Zaterdag is er voor onze trainers de AV en bijscholingsdag van de Vlaamse atletiek trainersvereniging te Leuven waarvan ik voorzitter ben. Karine, Coralie die mee voor het onthaal zorgde en ik als voorzitter waren de Duffelse trainers die aanwezig waren.

Te Tilburg is er het BK snelwandelen 20 km op de weg voor Liesbet De Smet, met zeker kans op eremetaal (titel)? Op de site van de Val gelezen dat Liesbet 2de is geëindigd.

Zondag is er dan nog een extra organisatie  bijgekomen. De atletiekpiste in Iier is nog steeds in herstelling vandaar dat  Lyra uitwijkt naar Duffel voor de Metalyralympics (G sport) en Duffel ac verleent zijn medewerking. De Duffelse atletiek accommodatie werd in een Lyra kleedje gestoken en de organisatie verdiend zeker een dikke proficiat. Ook een  4-tal medewerkers van onze club waren present.

Nieuwtjes: Maarten Mortelmans verlaat Duffel ac en gaat aansluiten bij KAAG. Hij is woonachtig in Gent. Wij bedanken Maarten voor zijn jarenlange inzet voor onze club.
Ook Jonas Maselis gaat andere oorden opzoeken, zij het na een kort verblijf bij onze club en geteisterd door vele kwetsuren. Aan inzet ontbrak het hem zeker niet.

Verspringster Jolien Leemans heeft er met Wim Vandeven een extra trainer bij en reist 2 maal per week naar Tessenderlo om te trainen. Zij heeft de ambitie om het EK beloften te halen in 2015.
Woensdag is er om 18 h00 een “oefencross” voor onze jeugd ( tot en met miniemen) .