Het clubfeest komt er aan enz.

Woensdagavond (08/10) was het weer druk, niet minder dan 92 jongeren namen deel aan de oefencross met alles er op en aan. Een schare supporters zag dat het goed gaat met onze jeugdwerking.
Ook voor de eerste maal kwamen onze kangoeroes in actie.
Enkele oudgedienden kwamen met het voorstel af de oefencross terug te laten doorgaan zoals 20 jaar geleden en dat wil zeggen de zondagnamiddag na het CLUBFEEST. En dan voor alle categ.

Zaterdag (11/10) voor onze geselecteerden de Val testen te Brasschaat ( i.p.v. te Lier).

Zaterdag (11/10) is er dan ook nog het clubfeest met een record aantal inschrijvingen  van 218 .
Opgelet de plaats van het gebeuren is zaal ALCAZAR (niet meer in de Forum).
En het zal zeker een spetterende avond worden!!! Benieuwd wie de sympathiekste atleten gaan worden.
Een bomvolle zaal en de sympathiekste atleten van 2015 zijn: Caro Verbergt en Wannes Lauwers bij onze allerjongste en bij de “groten” hebben Aline Delbaen en Tim Van de Velde hun favorietenrol waar gemaakt.   Beide koppels… tjes mochten  de dans openen.
En voor een verslag vraag maar aan diegenen die er bij waren, noteer alvast dat het dringen gaat worden volgend jaar….200 deelnemer is de max.
Voor mij waren het hectische dagen, vrijdagavond overleed mijn moeder op de leeftijd van 99 jaar en zondagmorgen werd Baptiste geboren (3de zoontje van Loïc Hélin en Tinneke Boonen) en dat is mijn 5de kleinkind.


Jaarmarktrun te Boom: De cross komt er aan en… Manu Loverie wint.

DRINGEND oproep aan diegenen die hun lidgeld nog niet betaald hebben en hun vergunning nog niet aangevraagd hebben. Dit in orde te maken.

Woensdag 15/10 om 18u, bij de aanvang van de training, infokalender vergadering voor de afstandsgroepen van Marc Nevens en Melanie Van Reeth.