Einde van het atletiekjaar 2013-2014

Donderdag (16/10): langs deze weg wil ik iedereen bedanken die vandaag aanwezig was op de uitvaart van mijn moeder alsook voor de vele blijken van medeleven die onze familie  mocht in ontvangst nemen.

Vrijdag (17/10): Lisse Leemans werd in het Duffelse ziekenhuis geopereerd aan haar knie (gescheurde kruisbanden). Er wacht haar een lange revelatie en wij wensen haar een goed herstel.

Nog 2 kampersmeetings en de Ekiden zaterdag (18/10) en het atletiekjaar zit er op…. Hopelijk is iedereen er tevreden over. Eerstdaags volgt een zomeroverzicht en een jaarverslag dat je kan vinden op de clubsite.
Zaterdag  nemen 4 ploegen deel aan “‘s werelds grootste Ekiden”
Een ploeg van “moeders”, 2 mix ploegen en een herenploeg.
In extremis toch nog een clubrecord… Snelwandelaarster Liesbet De Smet wierp te Sint Niklaas de hamer 21m77 ver.


Ekiden: onder een stralende herfstzon eindige het mannen team 20ste in de totaalstand en 9de bij het BK in 2.30.28. 
De 2 mix ploegen eindigden als 75ste en 77ste (14de en 16de bij de mix teams) en bleven onder de 3u en de “moeders” net onder de 4u als 854ste en als 20ste bij de clubs.Wellicht schijven wij nog enkele plaatsjes naar voor want er zijn zeker fouten in de uitslag..
Zie recente nieuwtjes van de webmaster.