Crossfeest in Tilburg

Weer een prachtige dag voor onze jeugd en masters in Tilburg bij ‘s Nederlands grootste cross.
Onze atleten hebben weer genoten van de sfeer en lieten zich niet onbetuigd.
Jeroen Leijssenaar blijft ongeslagen en liet zijn 4de crosszege optekenen en een  3de zege voor Tim Van de Velde  in een nieuw parcoursrecord, heel indrukwekkend en onder luid applaus van zowel de Belgen als Nederlanders.
Podium plaatsen voor Zoë Laureys (2de) en Floor Hennebel (3de).
Bij de masters winst bij de mannen (M +40) voor Manu Loverie en een 3de plaats voor Jurgen Torfs 
(M+ 35).
Ook knappe uitslagen bij de aflossingen van al onze teams!!!! De pupillen en de cadetten eindigden 2de en de benjamins 3de.
We waren benieuwd welke kleur de knechten van Sint Niklaas zouden hebben en het was duidelijk te zien dat ze door de schouw waren gekropen.
Zie ook recente nieuwtjes en later ook de blog van Ilse. Maar kijk ook naar de foto s op de site van de Warandeloop.
Ook zondag zijn wij present in Tilburg, waar Duffel ac graag geziene gasten zijn en waar de micromannen onze clubtruitjes  met rood gele banden goed kennen!!!!!!!!
Zondag:
Sterk internationaal deelnemersveld!!! Bij de dames prominenten eindigde Sara Van de Velde als 28ste en dat was goed voor een 9de plaats bij de beloften. Onze junioren jongens Simon Denis 44ste en Toon Blommaerts 48ste.
Maandagavond staat de uitreiking van de gouden spike 2014 op het programma om 18u in het Brusselse stadhuis, tenminste als wij er geraken (staking). We zijn er geraakt en de gouden spikes zijn voor Nafi Thiam en Thomas Van der Plaetsen . Revelatie werd de bij ons bekende Mathias Broothaerts en Cloe Baucarne ( bij ons niet bekend) . De Belgische veldloop ploeg werd uitgeroepen als beste team… en dit terwijl men bij de val het “Crossteam” heeft opgedoekt.