Atletiek Vlaanderen en crosscup Roeselare

Zaterdagnamiddag (30/11) is het team van Atletiek Vlaanderen te gast op het Duffelse sportcentrum.
Plaats van het gebeuren is “de Stip”, waar de voorstelling van het team Atletiek Vlaanderen zal gebeuren.
Wij fungeren als gastheer voor de 30 personen die zich aangemeld hebben. Met dank aan FC voor het gebruik van “de Stip”. Van de raad van bestuur van Atletiek Vlaanderen maakt Marc Nevens en ikzelf deel uit.
Geslaagde teamdag met een 30-tal aanwezigen en de ontvangst in “de Stip” werd door iedereen gewaardeerd. Met dank aan onze Duffelse  medewerkers!!!!! zie foto’s later op www.duff.be.


Zondag zal het weer een lange dag worden. De crosscup van Roeselare staat op ons programma waar onze “blikvangers” aan de start komen voor sommigen al om 11u. 
Tim Van de Velde wint bij de cadetten, Aline Delbaen 2de bij de scholieren, Brecht Bertels 4de bij de korte cross, Melissa Vets 7de bij de cadetten en een 11de plaats voor Sara Vande Velde die als 3de belofte eindigde en dat zou in vervlogen tijden goed zijn voor een EK selectie… zie ook recente nieuwtjes van de webmaster.
Ook in Arendonk starten enkele Duffelse crossers.
Overwinning voor Gaëtane Neyrinck bij de juniors en 2 overwinningen voor Manu Loverie die zowel de korte cross bij de seniors alsook de masters cross wint!!! Zijn overwinningsteller staat nu al op 6.
Geen clubverplaatsing voor onze jeugd dit weekend maar op vrijdag ( 4/12) zijn wij benieuwd of de Sint wat lekkers brengt.
Maandag start ook de “rompstabilisatie” voor de joggers en vrijetijdslopers in de grote zaal van de sporthal (19 u tot 19u30). Info bij lesgever Benoit Leloup. Alvast droge kleren en nette sportschoenen meebrengen.
Geslaagde start met meer dan 25 tal atleten !!!!!!

Aandachtspunt!!!! De sportfunctionaris vraagt om de kleedkamers proper te houden. Ik weet dat op sommigen dagen, met regen en ook het zand van de speeltuin, dit onmogelijk is en zeker wanneer een 80 atleten gebruik maken van de kleedkamers. Maar wij doen ons best.


Kijk naar www.duff.be op de hoofdpagina staat heel wat nieuws en volg ook de recente nieuwtje en blogs.