Sint Niklaas weekend.

Het belooft een rustig weekend te worden, geen verre verplaatsingen, zodat de Kindervriend en zijn Pieten zeker overal welkom zullen zijn.
Vrijdagavond verwachten wij op training al wat lekkers….
Zondag is er de clubverplaatsing naar Boechout, waar Paul Thys en familie de inrichters zijn.
Onze middelbare studenten zullen wel achter de boeken zitten, maar wij verwachten toch nog een goede opkomst van de Duffelse atleten. 5 overwinningen!!!!!!
En deze waren voor Zoë Laureys, Jetse Peeters, Jeroen Leijssenaar, Kobe Geyskens, die zijn allereerste crossoverwinning behaalde, dit tot groot jolijt van zijn vader en Manu Loverie die deze maal maar aan één wedstrijd deelnam….
Ook wil ik even terugkomen op het stiefmoederlijk behandelen van de veldlopers (en ook de afstands- lopers). Niet eens één volledige ploeg naar het EK. Onze Sara Vande Velde was 3de Belgische belofte in Roeselare ……
Ook het crossteam werd al afgevoerd en de steeple trainingen zitten ook op de wip.
Ik vraag mij af waarom de clubs nog organisatierecht moeten betalen, als er voor dat veldlopen vanuit de federatie toch geen belangstelling is. 
Indoor te Gent (06/12): een kleine Duffelse delegatie nam deel met als uitschieter Jo-Anne Liefooghe die het kogelstoten miniemen won met 11m04 en dat is een nieuw clubrecord.


Misschien is het niet bij iedereen bekend maar Duffel ac heeft reeds jaren lang Nederlandse atleten in de club. Meest bekende is zeker Roy Van Son, nu wonende in Zurich… Na de jaarwisseling wat meer over die Roy.
Minder bekend bij ons is, de uit Terneuzen afkomstige, Niek Den Exter en hij nam in Oudenaarde deel aan de korte cross met een 7 de pl. als resultaat.