Weer een heel lang weekend : medewerkersfeestje-indoor- Diekirch -Kessel

Het succesvolle PK van de Duffelse atleten zindert nog na… zie recente nieuwtjes webmaster met de foto’s en filmpje van RTV. Onze TV sterretjes kennen ze nu in heel Duffel en omgeving.

Het zal weer een druk weekend worden.
Vrijdagavond (06/02) te Gent, het BK indoor voor studenten en op hetzelfde ogenblik biedt Duffel ac zijn vrijwilligers een etentje aan (Onder de Toren in Rumst). Een 60-tal aanwezigen lieten het zich smaken….. terwijl in Gent onze studenten deelnamen aan hun BK indoor.
Een 4de pl voor Ine Hugaerts op de 200m (25.28) maar daarvoor liep zij zich al in de finale van de 60m met in de reeksen 7.94 (Pr) en 7.96 in de finale als 7de.
Een 4de plaats ook voor Maarten De Nys op de 3000m (8.56.63)  en in de B-reeks 800m eindigde Simon Denis ook al als 4de (2.03.38).


Ifam Indoor Gent: Michèle De Smet enige Duffelse deelneemster aan de Ifammeeting wint haar 800m reeks in 2.20.74.
Indoor Hoboken: clubrecord voor minieme Jo-Anne Liefooghe bij het kogelstoten 11m12. en vestiging clubrecord vijfkamp met 2.455pt.
 60m horden /11.47 -kogel /11m12- 60m/ 9.72-hoog /1m33- ver 3m85.

Zaterdagvoormiddag reist een delegatie, onder leiding van Marc Nevens, af naar Diekirch waar zondag deelgenomen wordt aan de Internationale cross. De kersverse PK’s Tim Van de Velde en Aline Delbaen voeren het team aan en onze teller van crossoverwinningen, die nu al op 61 staat, zou zondag wel eens kunnen aangedikt worden.
Marc meldt uit Diekirch: Noä Wijns, Tim Van de Velde en Aline Delbaen winnen. Bij de beloften Simon Denis 3de en Toon Blommaerts 6de. Ook nog een knappe 6de plaats voor Julie Ceuppens en onze 2 traillopers Joris Verlinden en Geert Ceuppens eindigden als 24ste en 26ste.

Ook zondag is er de cross clubverplaatsing naar Kessel (Fort) waar onze andere veelwinnaars aantreden. 4 overwinningen!!!
De veelwinnaars zoals wij ze noemen…  Jeroen Leijssenaar, Emma Vandeghinste, Kobe Geyskens en Manu Loverie met een 12de seizoensoverwinning bevestigen hun Provinciale titel.


De voorbije weken krijgen wij al eens onverwachte Duffelse atleten op het podium vorige week ene Viktorien Van Reeth en Joris Braspenning en in Kessel Nathalie Van den Eede. 


Volgende zondag Vlaams veldloopkampioenschap te Rotselaar.