PK cross in Duffel

Alle hens aan dek voor het PK cross in ons eigen Duffel.
Momenteel is er al heel wat voorbereiding achter de rug en zijn wij er (bijna) klaar voor.
Het zal voor onze medewerkers een zwaar weekend worden om alles vlot te laten verlopen.
Wij hopen dat de weermaker ons goed gezind is….. Een omloop opbouwen is geen sinecure (zaterdag). Dank aan alle medewerkers die hun weekend opofferen!!!!
Wat het sportieve betreft, het zal echte cross zijn, met de regenval van de laatste dagen liggen sommige stroken (met een verrassing) er drassig bij en vanaf cadetten dienen ook enkele hindernissen te worden overschreden.
De Duffelse atleten willen ook voor eigen volk schitteren. Benieuwd wat onze veelwinnaars er van terecht gaan brengen en of er nog iemand voor de verrassing zorgt.
Supporters zijn meer dan welkom.Warme dranken, soep, hotdog, hamburgers, pannenkoeken het hoort allemaal bij de cross…… de wittekes niet vergeten!!!!!! dit alles te verkrijgen aan onze blokhut en tentjes.
Aandacht alle atleten vanaf de categ. cadetten moeten zich aanmelden op het secretariaat (cafetaria voetbal) uiterlijk 45 min. voor hun wedstrijd.
7 Duffelse overwinningen!!!! Weermaker laat het afweten en “winterse” buien spelbreker.
Maar het was echte cross zoals ik voorspeld had, de nieuwe lus en ook het overschrijden van de boomstammen (niet geliefd bij iedereen) zorgde voor hard labeur.
Ondanks de slechte weersomstandigheden was er sfeer met de plaatselijke overwinningen van
Emma Vandeghinste, Jetse Peeters, Jeroen Leijssenaar en Kobe Geyskens bij de jeugd. De jarige Tim Van de Velde, Aline Delbaen (met haar grote supportersschare) en master Manu Loverie (11de crosszege) bij de groten. Maar er waren ook nog” verrassende” podium plaatsen er boven op en dat maakt het nog allemaal mooier.
Intercluboverwinningen: pup, min en jun. bij dames en bij de heren de pup.
Kijk ook even naar RTV: Emma en Tim……   tv sterren..tjes..
Nanems Duffel ac iedereen bedankt om de slechte weersomstandigheden te trotseren!!!!!!!


Zaterdag: AV van het PC Antwerpen te Brasschaat was erg rommelig en…

Het voorstel van onze club om geen boetes meer aan te rekenen bij PK’s voor benj., pup en min werd aangenomen en daar zijn wij blij mee.
Maar er is nog heel wat werk aan de winkel voor het PC. om de site up to date maken, het boekje met de provinciale records en ranglijsten staan vol onjuistheden.
  
Pech:Dago Heirbaut liep dinsdagavond een zware knieblessure op tijdens de training en belande in het ziekenhuis waar hij in het gips werd gestoken tot 6 febr. Nadien zal verder onderzoek volgen.
Wij wensen hem een goed herstel.