Rust, Roest..

Terwijl onze crossers nog nagenieten van een succesvol BK in Wachtebeke en nu een 2-tal relatieve rust nemen hebben onze sprinters de trainingen al hervat.

Maar…. zondag staat er nog het BK  cross masters op het  programma te Beernem. Manu Loverie kan daar zijn winter afsluiten met een Belgische titel!!!!
Goud en brons voor onze 2 deelnemers. Voor het eerst een BK kampioensschapsmedaille voor master Jef Hermans, brons bij de M+70 en hij was daar heel blij mee.
En na een solotocht was de Belgische titel  M+40 voor Manu Loverie en die is in zijn leeftijdscateg. ongeslagen gebleven de voorbije winter. 2 Provinciale, 1 Vlaamse en 2 Belgische titels en een BR mijl indoor er bovenop en ook zegekoning met 16 overwinningen. Een supermaster mogen wij wel zeggen!!!!!!!   TOTAAL werden 83 crossoverwinningen behaald !!!!!!! zie ook recente nieuwtjes.

Maar eerst is er vrijdag te Duffel ( in taverne de Lage Polder ) de uitreiking van Crosstrofee van het PC. Niet minder dan 19 Duffelse atleetjes haalde de Top 10. Heel knap mogen wij zeggen.
17 van de 19 Duffelse atleten waren aanwezig en kregen deze maal een groene t- shirt en voor de overwinnaars een beker er bovenop.

Voor de clubbestuurders is er geen rust, zaterdag naar Brugge voor de AV van de Val, toch wel belangrijk, de verkiezing van de voorzitter en 4 mandaten voor de raad van bestuur.
4 Duffelse afgevaardigden, met voorzitter Jan Verlinden en zoon Joris, de coaches André Boonen en Marc Nevens, waren present. 
Eddy De Vogelaer werd herverkozen als voorzitter. De 4 mandaten gingen naar Paul Thys, Mieke Seminck, Luc Verlaenen en Michel Boels
Er werd vooral gepalaverd over de allerjongsten en daar zat niet iedereen op dezelfde lijn.
Zie VAL site.
Winteroverzicht eind deze week op de site.Belangrijk: de werkdag van de club op  4 april: gelieve tijdig in te schrijven via mail bij Joris of op het bord in de blokhut.

Opgelet PK alle categ. outdoor 25 en 26 april: inschrijvingen sluiten al af op 13 april (12u00). Max 2 proeven per dag.