Start zomerseizoen

Zaterdag is er nog het WK cross in Giuyang (CHN) een ver van ons bed show…. en dat was in het verleden wel anders. Maar met de selectie politiek van de KBAB bijna onmogelijk om daar nog voor geselecteerd te worden. En dan maar klagen dat de afstandslopers de straat verkiezen.
Onze trainers kunnen zaterdag terecht bij de Val-Vat bijscholingsdag te Leuven.

En dat gaat Manu Loverie zondag al doen in Lier. In het kader van de natuurlopen staat er ook een halve marathon op het programma en dit is eveneens het PK. Ook een aanrader voor onze recreanten en voor diegenen die de marathon aan het voorbereiden zijn.
Onze Flandriens trotseren ook de weergoden!!!!!! Manu grosseert TITELS.
Manu Loverie wint nu ook de halve marathon van Lier en is daarmee ook PK alle categ. en ook PK M+40 dit allemaal na een 20 km lange solotocht door de binnenstad van Lier en langs de Netedijken. Als 5de eindigde Jurgen Torfs en werd hiermee PK M+35 (en 2de alle categ). Voor Jurgen zijn eerste titel ooit en met dopingcontrole er bovenop, samen met Manu. 


Opgelet voor diegenen die zondag aan de fartlek deelnemen, hou rekening met het zomeruur.

Wie er niet bij zal zijn is Aline Delbaen die dinsdag een heelkundige bewerking aan de neus onderging en een 2-tal weken out zal zijn (ook geen pk deelname). Wat zal het stil zijn op training……

Dago Heirbaut kwetste weer zijn knie op training en belande in de spoed en er wacht hem volgende week een kijkoperatie.
Aan beide atleten een goed herstel gewenst.

Aandacht: vergeet niet in te schrijven voor de” werkdag” van 4 april.