De paasvakantie komt er aan en het eerste zomers clubrecord is een feit

Het is nog wel herfstweer maar het atletiek zomerseizoen komt er aan.
Maar eerst nog wat werken geblazen om de atletiekaccommodaties in orde te krijgen.
Met Witte donderdag (02) zal werptrainer Emiel Van den Bosch de ringen van discus en kogel schoonmaken met hoge druk. De Miel leverde weer prachtig werk.!!!!


Goede vrijdag (03). Geslaagde kijkoperatie aan de knie voor Dago Heirbaut, maar werd nadien onwel en moet nu en nachtje overblijven in het ziekenhuis. Is inmiddels terug thuis.
En met Paaszaterdag (04) is het onze “werkdag ” waar alles een poetsbeurt krijgt alsook de dolomiet rondbaan.
Het was een moeizame start, het was koud en ook nog druilregen er bij. Maar de 25 opgekomen atleten (allemaal afstandslopers) en bestuurders lieten het niet aan hun hart komen. JorisVerlinden zorgde er voor dat de planning gevolgd werd. Alleen het schilderwerk hebben wij moeten uitstellen tot na de middag.
Na de BBQ was de zon van de partij en ook het schilderwerk is nog tot een goed einde gebracht.
Aan al onze werkers een dikke merci (ook aan de Miel die donderdag er al voor zorgde dat onze werpringen er nu prima bij liggen).


Burcht: minieme  Jo-anne Liefhooge met 11m30 bij het kogelstoten zorgt voor het eerste clubrecord van het zomerseizoen !!!!!!!!
Veelwinnaar Manu Loverie won zaterdag de Dijkloop in Niel en met 2de Paasdag de natuurloop in Londerzeel (dixit GvA).
Jeugdmeeting te Sint Niklaas zie blog Ilse


Stages: de 4-daagse training stage van de groep Marc Nevens in ons eigen Duffel start dinsdag (07).
Een 10 tal atleten hebben van de zonnige eerste dag genoten. Marc Nevens, André Boonen en Tom Verlinden leiden de stage in goede banen.

De sprintersgroep, onder leiding van Jelle Van Bogaert, vliegt woensdag (08) naar Palma de Mallorca voor een 10 tal dagen. Verspringster Jolien Leemans blijft thuis omwille van haar studies.