Ons clubfeest

Zaterdag (03/10) staat het clubfeest op onze agenda in de feestzaal Alcazar (begin 18u voor diegenen die vooraf inschreven en hun voeten onder tafel schuiven). De anderen zijn ook welkom vanaf 20u.
Op het programma staat ook weer het optreden van de jeugd en hun trainers.
Huldigingen en uitdelen van de premies, een 100 in het totaal – want het was één van onze betere jaren!!! En de verkiezing van de “Sympathiekste atleten” alle jaren al goed voor ambiance!
Zij mogen ook de dans openen. En dat waren bij de jongeren Jetse Peeters en William Leloup en bij de groten zelfs een triootje… Aline Delbaen met Stein Van Es en Tim Van de Velde die evenveel
punten behaalden.


Het was één van onze betere atletiekjaren en dat werd afgesloten met één van de betere clubfeestjes wat de sfeer betreft.
Vooral onze jeugd kwam in het vroeg van de avond in de de kijker met hun optredens . Indrukwekkend was ook de groep “Toppers” die een nieuwe trui mochten ontvangen (sponsor Fietsen Van de Velde). Ook werd een ode gebracht aan de jeugdtrainers met een song, wat wel eens ons Clubliedje zou kunnen worden.
Sportschepen Sofie Joosen was weer present bij de huldigingen van onze kampioenen en uitreiking van de beloningen (meer dan honderd vermeldingen) en zag dat het goed gaat met onze club.
Spijtig genoeg heb ik dit jaar geen “koppeltje” van het jaar kunnen aankondigingen…. teveel mislukkingen.
Wat er in het laat van de avond en in de vroeger uurtjes nog gebeurd is zal ik eerstdaags wel vernemen, facebook heb ik niet.

Zondag is er nog voor snelwandelaarster Liesbet De Smet het BK 20km (op de straat) in het Nederlandse Tilburg. Zorgt zij nog voor een podiumplaats?
Liesbet eindigde als 3de Belgische en legde de 20 km af in 2.26.37 wat goed was voor brons .


Dringend: diegene die dat nog niet gedaan hebben, lidgeld aanbetalen en vergunning voor het nieuwe atletiekjaar 2015-2016 aanvragen.