De laatste loodjes wegen het zwaarst

Het atletiekzomerseizoen zit er bijna op!!! en het is zeker één van de betere voor onze club.

De voorbije week werden 2 schoolsportdagen van Sint Norbertus ( dinsdag) en GTID (donderdag) in goede banen geleid in niet te beste weeromstandigheden.

Zaterdag (26/09) nog een belangrijke dag voor de masters met  Prov. en Vlaamse kampioenschappen te Heusden- Zolder.
Vlaamse en ook Provinciale mastertitel 5000m M+40 voor super Manu Loverie die het deze maal zuinig deed met een laatste rondje van 61 sec.
De provinciale titel M+35 was voor Jurgen Torfs (al zijn 3de prov. titel).


Er is ook zaterdag het Nationaal Jeugdcriterium te Nijvel waar alleen geselecteerden door de organisatie mogen deelnemen (zie blog Ilse).
3 Podiumplaatsen bij een hoogstand criterium! Pupil Jeroen Leijssenaar zilver op de 1000m in 3.06.45.En dat is sneller dan ene Tim Van de Velde op die leeftijd…. En 2 maal brons voor minieme Joke Liefooghe kogel (12m06) en discus 29m47 en dit als eerstejaars. Er werden ook nog verschillende ereplaatsen en pr’s opgetekend. Zie blog van Ilse en de recente nieuwtjes van de webmaster.


Zondag is er voor de jeugd de Finale van het Antwerps criterium te Merksem.  Nog een laatste kans voor diegenen die nog een 4de deelname moeten halen om in de prijzen te vallen.
Zie blog van Ilse en van de webmaster.
20  Duffelse atleetjes komen in aanmerking voor de “prijsjes” en hebben 4 deelnamen achter hun naam staan.
Meteen is ook het doek gevallen over het zomerseizoen en staan er enkele weken met andere dingen doen op het programma met onder meer zwemmen en CLUBFEEST.


Maandag: terwijl ik maandagavond de Fl.cup vergadering te Brussel (geen pretje) moest bijwonen als voorzitter van de VAT namen niet minder dan 100 jeugdige atleetjes deel aan aan de coopertest
in Duffel waaronder een 30 tal nieuwelingen.

PAPIERWERK….
Aandacht: voor diegenen die nog niet in orde zijn… per 1 oktober worden alle aanvragen voor lidmaatschap 2015-2016 op het secretariaat verwacht (deponeren in de brievenbus in het secretariaat blokhut). Alsook het aanbetalen van het lidgeld…….


En het CLUBFEEST komt er aan …zaterdag 5 okt. is het zover. 175 eters hebben zich aangemeld. opgelet het is in zaal Alcazar.