Bekers van Vlaanderen pup. en min.

Voor onze jeugd geen verre verplaatsingen.
Zaterdag (16/05) te Lier treden onze meisjes aan. De voorbije 2 jaren haalden wij de finale….
Voor de 3de maal op rij naar de finale!!! En ondanks het slechte weer ook uitstekende prestaties met als uitschieter Zoë Laureys die het clubrecord pupillen 60 m verbeterde (8.61) Bij de eindstand eindigde onze meisjes 2de en dat was goed voor een finale plaats. Zie recente nieuwtjes.

Zondag zijn de jongens dan aan de beurt voor eigen volk.
Hopelijk een sportieve tweedaagse waar jeugdatletiek een feest moet zijn!!!
Een 7de plaats was het verdict voor onze jongens. Een vlekkeloze organisatie op de atletiekpiste en de verkoop van gezonde hapjes naast de piste was ook een succes.
Maar er was ook een keerzijde aan de medaille en de Duffelse brandweer is ook ter plaatse moeten komen om vast te stellen dat de “walm kwalijke reuk” in de heren toiletten ongevaarlijk was. Ook werd alles discreet opgelost en wisten vele niet eens wat er voorgevallen was.
Ik heb in de meer dan 50 jaar dat ik daar rondloop op het sportcentrum heb ik zowat alles meegemaakt, dan kan er dit voorval nog wel bij…
Problemen om de uitslag onze site te krijgen heeft onze webmaster tot laat in de avond bezig gehouden en een voorlopige oplossing gevonden. 


Zondag (17/05) is er de 10 mijl van Antwerpen waar wellicht verschillende van onze recreanten en andere lange afstand lopers aan de start komen.
Bij de Ladys 5 km eindigde Melissa Vets als 3de. Haar trainer Jozef steelde de show en mocht het zelf gaan uitleggen op ATV….10 mijl : 22ste Jens De Roovere- 35ste Joachim Poortmans-37ste Timothy Van Loon en als 164ste Laurens Boonen nog juist binnen het uur.
Duffel Flanders Classics zondag 22 mei.
De online inschrijving staat online. De eerste inschrijvingen zijn al binnen.
Wacht niet tot de laatste dag om in te schrijven.
Gezocht hazen voor de diverse afstandskoersen.