Einde paasvakantie

Woensdag (06.04) keerde onze sprintersgroep behouden terug van hun Portugese stage…. Geslaagd over de hele lijn! Zegt Jelle die zondag alweer richting Noorwegen reist voor zijn werk.

En met het weekend is er :
Zat. (09.04): voor de stratenlopers en recreanten de 10 km van Mechelen (Nekker). Een goede voorbereiding voor de 10 mijl van Antwerpen. De 5 km werd gewonnen door Manu Loverie en op de 3de plaats Jurgen Torfs.

Zaterdag (09/04) Zwijndrecht: miniemen Laura Van den Brande en Joke Liefooghe winnen alles. Joke liet een nieuw clubrecord kogelstoten optekenen (13m23). Ook Laura liet meer dan voortreffelijke uitslagen optekenen zo onder meer 44.69/300m.
Dat belooft voor de beker van Vlaanderen! Zie ook recente nieuwtjes.


Zondag (10/04) Merksem Antwerps jeugdcriterium: goede opkomst en globaal goede uitslagen en voor het clubrecord zorgde natuurlijk Joke Liefooghe bij het polstokspringen met een sprong van 2m30 en dat is niet alleen een miniemen maar ook alle catg. record.

Woensdag (13.04) Duffel: Federale steepletraining om 19u00 vanaf 2de jaars miniemen.
Vooraf inschrijven bij Paula@val.be. Lesgevers zijn Paul Thys (ex-recordhouder) en William Van Dyck (nog steeds Belgisch recordhouder). Alvast grote namen!!! Je mag ook een kijkje komen nemen! Een 10 tal atleten zijn komen opdagen en het was alvast een leerrijke avond.
Met zelfs het overschrijden van de  waterbak er bij en waar enkelen zelfs een duik namen.


Donderdag (14/04). de mensen van technische dienst van de gemeente hebben de nieuwe net aan het nieuwe discus kot vast gemaakt…

Noteer zondag (17.04)  te Duffel Beker van Vlaanderen voor pup.en min om 13u30.
Nog enkele medewerkers gezocht voor het secretariaat en op het terrein. Aanmelden bij Joris.
NEW: zaterdag 7 mei te Duffel het BK 3000m steeple vrouwen en BK 10.000m alle categ. Eerste start om 18u00 en daarvoor zijn wij ook nog op zoek naar medewerkers.