Stages-Werkdag enz.

 Algarve (1 april). Onze sprintersgroep vergaat het goed meldt trainer Jelle Van Bogaert. Er wordt goed getraind en iedereen is nog fit en wel. Foto’s op de facebook van sprintersgroep.
Zaterdag (2 april). Onze 400 m loopsters (Eline, Laura en Ine)  kregen volgens de Jelle een zware voormiddagstraining af te werken en deden dat voortreffelijk en dat werd beloond met een namiddag rust  (aan het strand???).
Maandag (4 april). De voorlaatste dag al. PJ en Patrik werkten een zware training af en waren een beetje het noorden kwijt… of moeten wij zeggen Portugal. Met Laura en ook Eline gaat het prima zegt Jelle. Ine had wat maagklachten (toch geen heimwee zeker). Maar de vader van Eline (Dr Hans Rombouts) is met de familie sinds zaterdag aanwezig .

Duffel: Marc Nevens sluit met zijn groepje de midweek stage af. Zij gingen ook elders hun trainingen afwerken zoals in het park Den Brand en ook in de bossen van Herentals-Lichtaart.

Werkdag club: zaterdag is het voor een aantal medewerkers werken geblazen om alles klaar te maken voor het zomeratletiek seizoen. Geslaagde werkdag met een 20-tal medewerkers (atleten, trainers en bestuurders). Vooral de verspringbakken werden onder handen genomen  want eerstdaags komen waterdoorlatende afdekkingen de huidige vervangen.
Ook heel wat schilderwerk kwam er aan te pas. Het dagelijks secretariaat en het wedstrijdsecretariaat kreeg een poetsbeurt alsook onze “garage” werd netjes geschikt. Kortom wij zijn er (bijna) klaar voor. 
En Joris  bakte ‘s middags frietjes, curyworst, nuggets, bitterballen en sommige atleten hadden geluk dat ik mijn “rode kaart” niet bij had..


Ook kan je al eens een kijkje gaan nemen aan de nieuwe discusring die door de technische dienst van de gemeente werd gelegd en de nieuwe diskuskooi volgt eerstdaags.


Het zomeratletiekseizoen gaat nu echt van start alhoewel er nog geen clubverplaatsingen (jeugd) op het programma staan..Alles opvolgen is niet mogelijk. Wij doen ons best ook de webmaster…
Van atletiek-info krijgen wij de uitslagen van Duffelse atleten vrij vlug binnen.
Moeder Liefhooghe meldde dat dochter Joke te Edegem (02/04) haar eigen clubrecord kogelstoten verbeterde tot 12m85.
Aan iedereen een succesvol zomerseizoen gewenst!!!

Ook het stratencircuit schiet op gang en Manu Loverie start in de 10 mijl van de grensgemeente Reusel. Hij eindigde als 1ste master en 2de bij de totaal stand (seniors meegerekend)


.Atletiekdag voor de jeugddienst van Lint ( 4 april). Een 40 tal kinderen waren te gast van onze trainers Koen Leemans, Antje Lauwers en de coach en het was zeker geslaagd.. hopelijk nog meer instroom van Lint.

Na de paasvakantie is er ook de start van Stein Van Es als trainer bij het afstandlopen (vanaf cad) en die wel een eigen groep gaat leiden in samenwerking met Marc Nevens.
Bij de pupillen neemt Lisse Leemans de plaats in van Stein.


Federale steepletraining te Duffel: woensdag 13 april  om 19u . Lesgevers zijn Paul Thys en William Van Dijck.  Toegelaten vanaf 2de jaars miniemen. Vooraf inschrijven bij paula@val.be.

BK 3000m steeple vrouwen en BK 10.000m alle catg. te Duffel op zaterdag 7 mei om 18u.
Later meer.