Pk jeugd te Lier

Donderdag (30/06) was er de infoavond voor de 2  de jaars miniemen en hun ouders en dat zeker als geslaagd mag genoemd worden.

Vrijdag (01/07) gaat Aline Delbaen nog op zoek achter de EK limiet U 18 steeple.
Tenminste als het weer geen spelbreker is. En dat was ook zo te veel wind ( 7.16.80 ).Kobe Geyskens won de 1500 m steeple in 4.51.61 bij de cad.

Essen: Marlies Peeters liep de 300M horden in 51.57 en dat is goed voor deelname aan het BK cad.
 
Zaterdag te Lier is er het hoogtepunt van het zomerseizoen het PK voor onze jeugd en als het weer meevalt  verwachten wij goede uitslagen. Hopelijk heeft het PC zijn medailles en schildjes mee want op die van het PK steeple is het nog altijd wachten.Ze zijn op komst.
6 x Goud + 8 x Zilver + 3 x Brons = 17 podiumplaatsen!!!
De verrassing kwam van benjamin Viktor Vandeghinste  met 2 titels (kogelstoten en hockey) en zus Emma zorgde dan maar voor de 3de titel in de familie (1000 m min).
Eveneens een dubbel voor Joke Liefooghe (kogelstoten en discus min.) en Laura Van den Brande won de 300m bij de min. Maar ook die zilveren en bronzen plakken en ook de uitslagen van onze anderen atleetjes…. goe bezig!!!.
 
Zondag is er de Fl cup van Lokeren. Jolien Leemans wint nu ook weer met een sprong van 6m26 een evenaring van haar eigen clubrecord en bevestiging van haar Belgische titel.

Zie ook recente nieuwtjes van een weer schitterend weekend .