Een heet weekend op komst

Het is de laatste dagen geen pretje om  trainingen af te werken en enige voorzichtigheid is zeker geboden met de tropische temperaturen.

Zaterdag (27/08) is er de Flanders Classics van Mol. Toon Blommaerts nu ook weer sneller op 800m (2.00.65).

En te Ieper is er het BK 10km snelwandelen (piste) voor Liesbet De Smet en dat zal geen pretje worden. Volgens de uitslag behaalde Liesbet zilver bij de seniors. Op de piste bedroeg de temperatuur 40°.  Bij de mannen haalde maar één atleet de finish……


Zondag het PK aflossingen te Bornem met vooral onze jeugd en ook onze dames spurters (4×100 en
4 x200m) aan de start. Maar opmerkelijk geen lange afstandsteams van Duffel .
Titel voor de 3 x 600m min. meisjes met de 2 Emma’s en Elke .
En een dubbel voor de dames alle categ. met Laura, Ine, Eline en Jolien die zowel de 4 x100  als de 4×200 m wonnen.
Er was ook nog brons voor de benj. jongens 3 x 600m (Rocco, Victor en Jorre) en 4 x 80m min. meisjes ( met terug de 2 Emma’s, Cato en Elle).

Nieuwtjes:
De finale van de Beker van Vlaanderen komt er aan, op 10 sept. te Sint Niklaas en wij hebben een SPONSOR voor de T-shirts en dat is het boekhouderskantoor PEETERS-DE WACHTER (ouders van Jetse en Marlies). Alvast bedankt hiervoor.
Ook de cadetten en scholieren meisjes die promoveren krijgen hetzelfde t-shirt (clubfeest).


Minder prettig is het afhaken van KBC Duffel voor de scholencross… wie is de redder in nood ?Atletiekjaar 2016-2017 : de aanvragenformulieren voor een nieuw startnummer, aanbetaling lidgelden en inschrijving voor het clubfeest zijn vanaf heden beschikbaar en af te halen in de blokhut.


Selectie WK berglopen voor Jente Joly op 11 sept. in Bulgarije (Sapereva Banya).