Blokken of crossen

Het zal een stil weekend worden.

Voor onze studenten is het blokken geblazen… maar zondag (11/12) er is ook de clubverplaatsing naar de cross van AVZK op het Sportcentrum De Lichten in Booischot.
Overwinningen voor de miniemen  Zoë Laureys en Yeabsera Van den Bulck die zijn eerste cross overwinning behaalde.
Weer een knappe 2de pl. voor G-atleet Robin Muys.


Maarten De Nys trekt de grens over naar het Nederlandse Reusel. Heel knap 4de… millimeter spurt voor de 3de pl. maar een dienstdoende jurylid stond slecht opgesteld en hinderde Maarten….


En er is voor de stratenlopers de Kerst Corrida van het Zwat in  Burcht-Zwijndrecht.
Steffi Lodewijks, een beloftevolle (voormalige) wielrenster, is sinds enkele dagen lid van onze club en houdt het wielrennen voor bekeken. Werk in de gezondheidszorg is niet te combineren met wielertrainingen.
Bij de Kerstcorrida (5 km) eindigde zij als 4de vrouw (1ste sen.).
 Marco Maerten eindigde 4de bij de masters plus 40 j. (10km) en gaat zijn valiezen weer pakken voor te gaan ” kokkerellen” bij de Intersoc in Zwitserland.


Wij vernemen het overlijden van voormalig atleet van Duffel ac Nick Steegmans op de leeftijd van 32 jaar de strijd verloren tegen kanker. Alvast veel sterkte aan de familie.
In 2002 maakte hij deel uit van het junioren aflossingsteam dat zowel PK als BK 4x1500m werd.

Noteer alvast: onze Santa-Training van vrijdag 23 dec. De Kerstman zal er zijn.
Iedereen welkom !!!!

De nieuwjaarstraining 1 jan 2017 om 10u15. Naar jaarlijkse gewoonte: aperitief – koffie en croissants. Vooraf inschrijven bij de coach ( bord blokhut) of per mail (uiterlijk 26 dec.)