Een week voor de Kerst

 Zaterdag 17/12: Een aanrader voor onze recreanten en andere afstandslopers de Natuurlopen van      Lyra. G atleet Robin Muys weer knappe 5 km.
 En winst voor Joachim Poortmans bij de 10km. En op plaats 4 een nieuwkomer Kurt Wijnants.Als  10de Marco Maerten die inmiddels alweer  naar het Zwitserse Leysin afreisde ( kok bij Intersoc).

Dronten Nl : Vladimir Tontchinski beste M45 op de halve marathon in een knappe 1.13…


Mol indoor: het eerste winters indoor clubrecord kwam van cad. Joke Liefooghe. Bij het kogelstoten kwam zij tot 11m49. (zie ook blog werpers).

Leuven : voorzitter Jan Verlinden, Jan De Dobbelaere en uw blogschrijver woonden de bijzondere AV van de VAL bij die vlekkeloos verliep, met als resultaat heel wat aanpassingen aan de statuten en het huishoudelijk reglement.

 Zondag 18/12:
– Het eerste kampioenschap van het atletiekjaar 2016/2017 is voor onze allerjongsten ( benj, pup.en    min.) te Hoboken met een mini Duffelse deelname aan het PK indoor.
Voor de verrassing zorgde miniem Joren Rijpens bij de 60m en won zowaar in 8.39. En dat is ook de eerste titel van het atletiekjaar 2016-2017.


Gent indoor: Sofie (zus van…) Van de Velde is aan een come back bezig. Cad. Brent Frans ook goed op 200m.

– Clubverplaatsing cross naar de” Lilse Bergen” tenminste voor diegenen die niet meer achter de    boeken moeten zitten. Matthias De Belder en Jeroen Leijssenaar op het hoogste schavotje en ook nog enkele ereplaatsen er bovenop (zie blog Ilse).

-Crosscup Brussel: Tim Van de Velde gaat op zoek naar punten voor het eindrangschikking.
Een “voorzichtige” VdV wint nu ook op de zware omloop van het park van Laken.


Overlijden: we vernemen het overlijden van Willy Van Elst op de leeftijd van 83 jaar. Hij was zoon van de stichter van onze club en destijds jaren lang medewerker in onze club. De familie Van Elst was ookbekend voor hun drukwerken bedrijf in Duffel.

PK indoor alle catg: inschrijvingen worden verwacht op het secretariaat !!!!!!! dringend.

Vrijdagavond 23 dec. SANTA- TRAINING 18u en daarna is iedereen welkom aan onze                     
KERSTBLOKHUT.

Aandacht. 
Geen indoortraining op de maandagen 26 dec. en 2 jan. (ook geen kleedkamers). Sporthal is gesloten.

Neem deel aan de Wallenloop van Goes op zaterdag 7 jan. Tijdig inschrijven zowel voor de wedstrijd als voor de autobus.