Einde 2016 en een begin 2017

Op oudejaarsdag nog naar Soest met een kleine cross delegatie en 2016 zit er op.Tim VdV wint nu ook bij de juniors na een solo race en sluit 2016 ongeslagen af. Glen Leys eindige 17de. En bij de korte cross was Maarten De Nys 21ste.  Kijk bij www.atni.be en bij losseveter.nl zie video waar Tim op zijn Hollans praat….) en www.sylvestercross.nl

Als blogschrijver kijk ik meer dan tevreden terug op 2016 wat de sportieve prestaties betreft.
Het was een superjaar voor Jolien Leemans en Tim Van de Velde. Onze jeugd die zich overal liet opmerken mooi uitgedost en die weer de finale haalden van de Beker van Vlaanderen.
En er was ook nog zoveel meer. Onze organisaties trotseerden “regen en wind”en overleefden.
Onze webmaster Raymond Van Asch ( 60 jaar lid van de club) haakte af  bij de komst van de lang verwachte site. Zie www.duff.be
En dan was er ook onze zwarte bladzijde..
Met  het overlijden van een groot sportman en dat was onze penningmeester Raymond Van Herck ( nu posthum erepenning meester) die de strijd tegen kanker verloor.
Als afsluiter van 2016 bedankt ik al mijn bloglezers voor de interesse en kijk ook maar eens naar de andere bloggen en recente nieuwtjes van de nieuwe webmaster.
Mercikes aan iedereen die Duffel AC een warm hart toedraagt. Dank
Mijn beste wensen voor een allerbest 2017 op alle “vlakken” en dat wij mogen gespaard blijven van alle onheil die onze wereld overspoeld.
                                                                
2017 starten wij zondag met de nieuwjaarstraining om 10u15 gevolgd met een aperatiefke en broodjesmaaltijd aangeboden door onze erevoorzitter Robert Andries ( 25 vooraf inschrijvingen).
Klok 10u30 starte de eerste training van 2017 met een rondje rode ? brievenbus en nam Tim VdV de groep op sleeptouw.
Na de training werden de voeten onder de tafel geschoven voor koffie en koeken en hield onze voorzitter zijn nieuwjaar boodschap.. Opmerkelijk dat ook 6 bestuursleden waaronder onze nieuwe schatbewaarder en  nieuwe webmaster er ook bij waren als ook een 3 tal trainers.
Zaterdag 7 januari is er de verplaatsing naar Goes voor de Wallenloop ( nog 6
 plaatsen over in de autobus).
Zaterdag PK indoor alle catg. te Gent. Een hele lange dag en voor sommige trainers van Goes naar Gent hollen.