Start 2017

Het is meteen al een drukke zaterdag (7 jan).
PK indoor te Gent. Een hele lange dag en opgelet voor diegenen die reeds vroeg moeten aanwezig zijn, er is ijsgang voorspeld op de weg.
4 Provinciale titels!!! 
Bij de cad. winst voor Emma Vandeghinste (800m) ) en Joke Liefooghe die ook nog haar eigen cad. clubrecord  kogelstoten verbeterde (11m79). Verrassende 60 m titel voor juniore Eline Rombouts en bij de seniors was de titel 200m voor Ine Hugaerts.
Andere podiumplaatsen waren voor seniore Sofie Van de Velde op de 400m en ook brons bij het verspringen waar Jolien Leemans moest afmelden wegens ziekte.


                 
Wallenloop Goes: naar jaarlijkse gewoonte zetten onze afstand lopers het jaar in te Goes. Wie zorgt voor de eerstse overwinning van 2017?
Een beetje Holland- Duffel.. Hopelijk blijven we daar gespaard van ijsgang. Tim VdV en Maarten De Nys zijn onze blikvangers. 9 Duffelse overwinningen!!!
Met een opgemerkte dubbel van Tim Van de Velde en  Maarten De Nys. Overwinningen ook voor Esther Bernaerts, die deze winter heel wat vooruitgang boekt en Antje Lauwers.
Bij de jeugd werden 5 overwinningen geteld. Zie blog Ilse.
Ook onze supporters vielen op en zoals in vroegere tijden was er weer een Duffelse hoek… in Café Barendse.
Daar ik van Goes nog vliegensvlug naar het PK indoor in Gent ben vertrokken weet ik niet hoe verder alles is verlopen.


Zie foto’s op de site van AV 56  Goes.


Dezelfde dag is er ook de avondcross van Hulshout waar verschillende jongeren op zoek gaan naar punten voor de crosstrofee van het PC Antwerpen.
Winst voor 2de jaars min. Emma Vanhoeck en als 3de Elke De Dobbelaere.

Met dank  aan iedereen die sneeuw en ijs trotseerden!!!!

Overlijdens:
Men meldt ons het overlijden van Erna Castrel grootmoeder van Laurens Boonen. 
Zij is ook bekend als de vrouw van voormalig voorzitter van KFCD Paul Croes.


Ook William Kevers is niet meer.  Voormalig voorzitter van de Franstalige liga en de ontdekker en eerste trainer van Miel Puttemans en 25 jaar collega van mij bij Sabena. Hij droeg ook een warm hart toe aan Duffel ac en onze atleten.