GP van Duffel veldlopen

Met de 66ste uitgave (18/11) is onze cross één van de oudste in de regio en het Vlaamse land en met een erelijst om U tegen te zeggen. Wegens het aanleggen van het kunststof voetbalveld was het kantje boord. Maar uiteindelijk is met een aanpassing aan de omloop alles opgelost geworden. Met terug een strook langs den “Bammer” zoals 20 jaar geleden.
En de blikvangers van dit jaar zijn bij de dames Nina Lauwaert en bij de heren lange cross Pieter-Jan Hannes en onzen  Tim Van de Velde bij de junioren. RTV maakt zijn opwachting. Duffel ac heeft momenteel een sterke jeugdlichting zodat wij talrijke podiumplaatsen verwachten en het is tevens het clubkampioenschap.
Voor het internationaal tintje zorgt onze zusterclub AV ’56 uit Goes.
Spijtig is dat de Ierse delegatie na meer dan 30 jaar aanwezigheid er niet meer kan bij zijn en die zullen wij missen.
Zie op onze site voor meer info, tijdschema en nieuwe omloop.

6 Duffelse overwinningen en nog 10 andere podiumplaatsen.Weer een dubbel voor de familie De Belder met Luka (ben 1ste jaars) en broer Matthias (pup 2de jaars) alsook Senne Hertoghs.(benj 2de jaars). Zie ook blog Ilse.
Elke De Dobbelaere behaalde een eerste overwinning bij de cad en Emma Vandeghinste bij de schol en Tim Van de Velde rondde het geheel af met winst bij de junioren.

117 Duffelse atleten haalden de eindmeet zonder de kangoeroes meegeteld.
De nieuwe “noodomloop” viel in ieders smaak. Met de komende werken zal er wellicht volgend jaar weer moeten gepuzzeld worden.
Een dank aan al diegenen die bijdroegen dat wij een succesvolle cross hadden.


Afscheid: na 30 jaar dienst in ons hamburgerkot nemen het echtpaar Dierick pensioen.. En wij hebben dat zo maar niet laten voorbijgaan en dat ook feestelijk gedaan met vlaggetjes en ballonnen en ook op het podium geroepen. Later op de avond, wanneer alles opgeruimd was hebben wij aan onze nieuwe “bakker” Tom Verlinden  alles overgedragen en wensen wij hem veel klanten…..


Indoor: Superkrack 2 te Hoboken. Goede start van de multi atleten en werpers. Zoe Laureys nu als cad.8.15/60m en 4m88 ver. Winst voor jun. Alessandro Feys 11m90 kogel.

Kasterlee:Ultraloper  Geert Ceuppens loopt een winterse marathon en eindigd 4de in 2.53…en is blijkbaar hersteld van zijn 246 km lange helletocht in Griekenland.