Tilburgsweekend en selectie EK

Zat. 23/11: Lier (Lyra) natuurloop, een aanrader voor onze recreanten en ook anderen (groep Stein Van Es).
Zat. 23/11: Tilburg
Met een volle autobus naar de Warande veldloop (Beekse Bergen) waar wij graag geziene gasten zijn. Benieuwd wie op het podium zal geraken en leute met de Pietenmannen mag je verwachten.
Vanuit het ziekenhuis… heb ik de wedstrijduitslagen online kunnen opvolgen en was de familie De Belder weer aan het feest.  Luka won bij de pup. C en broer Matthias bij de pup. A 2de jaars voor Mauro Huyens en dat was voor mij een nieuwkomer.  Ook 2 podiumplaatsen bij de pup. A meisjes 1ste jaars met op de 2de plaats Ayleen Sterck en op de 3de plaats Eleonoor Scheers ook al een nieuwkomer.  Een mooie 3de plaats voor Elke De Dobbelaere (meisjes C 2de jaars).
Aflossingen: 2 overwinningen, pupillen BC en pupillen A en nog 2 3de plaatsen voor jun. B en jun. C.  Zie blog Ilse


Zond. 24/11: Tilburg, het internationaal programma met onder meer Maarten De Nys (kort 20ste) .Bij de Beekse Bergen cross Glen Leys (22ste) en onze Nederlandse twins Petersen (29ste en 36ste)die selectiewedstrijden hebben (junioren).
Roeselare: selectiewedstrijd voor het E.K. voor Tim Van de Velde.  Bij de scholieren verdedigt Emma Vandeghinste  haar leiderstrui.
Emma Vandeghinste eindigde 2de bij de scholieren en behoud haar leiderstrui.
Tim Van de Velde won de juniorenwedstrijd en moest zelfs niet tot het uiterste gaan en start op 9 december op het EK (Beekse Bergen) en daar zijn de Duffelse atleten goed gekend.
Supporters gevraagd!


Lokeren: Na kwetsuur terug op de goed weg met 7de plaats scholiere Esther Bernaerts.


Maandagavond 25/11 Junior Tim Van Velde geselecteerd voor het EK.