Einde indoorseizoen en crosstrofee PCA en de Jeugddag Gent. AV van de Val.

Zaterdag 09/03 BK univ. Gent de indoorafsluiter met Glen Leys (4.24.18 en dat lijkt op een off day) en geen Tim VdV die snip verkouden is.

Volgende week… vrijdag 15/03: uitreiking crosstrofee PC Antwerpen met niet minder dan 21 DUFFELTJES  zoals Ilse ze noemt!!! Taverne DE POLDER.
Grote Duffelse opkomst, hoe kan het anders met 21 Duffeltjes bij de top tien.
De broers Luka en Matthias De Belder en Senne Hertoghs werden eindwinnaars in hun categ. en kregen een mooie trofee, samen met onze anderen een diploma en een T shirt. Er werden ook mooie foto’s gemaakt die eerstdaags hier of daar wel zullen opduiken. Een woordje van dank is zeker op zijn plaats aan het PCA en zeker aan de man die de rangschikkingen bijhoudt (vanuit Afghanistan..?).
En zeker een dikke proficiat aan onze jeugdtrainers en begeleiders!!!!
En de dag nadien zaterdag 16/03, met een bomvolle autobus met atleetjes en begeleiders naar Gent- Topsporthal voor de Jeugddag van de VAL.
Om 8u10 vertrok de autobus met 51 personen richting Gent en wij wensen iedereen een leuke atletiek dag!!!
Trainer Peter Sterck: goede organisatie en  het werd voor iedereen een prettige dag en een groepsfoto met Eline Berings. Dank aan alle trainers en begeleiders!!!


Vrijdag 22/03:  de kangoeroes en benjamins trekken naar de binnenspeeltuin en de pupillen en miniemen naar het zwembad in Lier.


Er is ook nog een bestuursvergadering vrijdagavond…. en daags nadien….
Zaterdag 23/03 Algemene vergadering van de VAL te Hasselt met verkiezing van een nieuwe voorzitter op het programma. Niet minder dan 5 kandidaten en dat is wel eens anders geweest.
Jan Verlinden, Jan De Dobbelaere en André Boonen woonden de AV plaats.
Na een 2de stemronde werd Gery Folens verkozen tot voorzitter van de VAL. Alvast proficiat !!!
Onze voorzitter Jan Verlinden aan het woord: de beslissing van de beleidscommissie Competitie om geen voorprogramma jeugd bij de Classics meer toe te laten is terug gedraaid. Wij mogen met onmiddellijke ingang terug een voorprogramma jeugd inrichten en dat is op 11 mei en daar zijn wij heel blij mee

Zaterdag 30/03 is er de WERKDAG van de club vanaf cad. Info zie hoofdpagina van onze site.