Start zomeratletiekseizoen

Ons zomeratletiekseizoen start met de werkdag zaterdag 30/03 om 9u00. Je kan je nog in extremis aanmelden bij de Joris. Een 25-tal “werkers” troffen het met het lentezonnetje en zorgden ervoor dat de vooropgestelde planning zo goed als afgewerkt werd. Gemeente verantwoordelijke Jan Verhoeven kwam een kijkje nemen en meldde: de piste zal gekuist worden en de belijning voor de aflossingen zal gebeuren voor de Borremans meeting  en dat is zeker goed nieuws! Met dank aan de gemeente en ook aan onze “werkers”.

Onze secretaresse  Simonne Moons zal de Jurydag bijwonen te Deinze. Nieuwe juryleden gevraagd.

En  de bijeenkomst van de loop omlopen te Lichtaart de coach. Een gezellige bijeenkomst met een 20- tal “peters” van loop- paard en mountainbikes omlopen.

En er is zaterdag de laatste Natuurloop van Lyra, je kan eerst komen werken en dan vlug naar Lier….
Glen Leys wint bij de 5 km in 15.24.

Opgelet voor de fartlek training van zondag… ZOMERUUR.

Zondag (31/03) start Joachim Poortmans in de int. halve marathon van Venlo ( Ned) en eindigde 2de bij de M+40 in 1.12.24 en is zeker klaar voor zijn marathon.


Zondag Edegem: Roos Vanden Berghe opent het zomerseizoen met 33m15 bij het speerwerpen (cad) en dat verbetert daarmee haar p.r met 2m65 .

Opgelet: inschrijvingen voor PK alle catg. niet vergeten!!!!!!!
Personalia: men meldt ons het overlijden van Rik De Jonhge, voormalig lid van Duffel ac. Hij was meerdere jaren bestuurslid en 30 jaar jurylid. Alvast onze medeleven.
De afscheidsplechtigheid rond de asurne zal plaats hebben op vrijdag 5 april om 10u30 in zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1 Lint (ingang langs Liersesteenweg). Bijeenkomst 10u10.


Een aspirant-initiator erbij: Luc Rypens heeft met succes deelgenomen aan de opleiding.