Natuurloop Lyra en PK indoor Jeugd

Zaterdag 14/12 Lier: vooral onze recreanten en andere afstandslopers een aanrader. Ondanks het “hondenweer” …Elias Van Santvoort na lange tijd out te zijn geweest (operatie kaaksbeen) bij de 5km 9de in 16.34 en G atleet Robin Muys liet als 23ste  17.56 afdrukken. Uitslagen te vinden op de site van Lyra.

Zaterdag te Duffel in de Stip: Atletiek Vlaanderen beloont nog beloftevolle atleten voor hun prestaties in het voorbije atletiek jaar. Tim VdV is bij de gelukkigen.

Zondag 15/12 PK indoor te Hoboken jeugd met 3 Duffeltjes . En benj. Lauren Wuyts zorgt voor de eerste titel van het atletiekjaar 2019-2020. Zij won de 60m in 9.55 en dat is een nieuw clubrecord ( voorheen 9.57 in 2000). Zij  behaalde ook nog zilver bij het verspringen (3m40).

Gelieve uw inschrijvingen niet te vergeten !!!!!! zie elders op onze site.!!!!!
-1 jan. Nieuwjaarstraining.
-4 jan- Goes Wallenloop.
-5 jan- Gent PK alle catg.