Kerst en nieuwjaars atletiek

De komende 2 weken zal het een drukke atletiek (en feest) periode worden… wij beginnen er aan op:

Woensd.18/12:Joris Verlinden start de werken aan de blokhut (plaatsen houten wand).
                        Jaarlijkse AV Van Duffel ac. Bekijk het jaarverslag elders op de site.

Zat. 21/12 Gent de VITA eindejaar indoor. Een aanrader voor diegenen die nog een prestatie moeten doen voor het PK deelname. Bij Cad. Zoë Laureys haar 60m horden staat DNF achter… maar  verpulvert wel haar eigen clubrecord 60m in 7.87 (voorheen 7.97) en nog straffer de 200m van 26.02 naar 25.51. En dat is ook goed voor een TOP 3 prestatie aller tijden bij onze club.  Lennert Vanhoeck 8.27/60m pr.


Zond. 22/12 Lilse Bergen cross – clubverplaatsing-.Onze veelwinners bij de jeugd weer op het hoogste schavotje met Senne Hertoghs en de broers De Belder.Zie ook blog Ilse.
Bij de scholieren terug op het podium Jeroen Leijssenaar (3de).


Dinsdag 24/12 net voor we onze voeten onder tafel gaan schuiven is Joris Verinden er in geslaagd de “wand” in hout klaar te krijgen ( blokhut) na er enkele dagen aan gewerkt te hebben .
En zijn werk mag gezien worden. Alvast een dikke merci (ook aan schilder Luc Rypens).


Een prettige (zalige) Kerst aan iedereen !!!!!!!!

Dond. 26/12 Gent indoor met verplichte vooraf-inschrijving en betaling !!! bij RCG. Zoe gaat weer op clubrecord jacht…Net niet .Zij wint het verspringen cad. (5m22) met lange wachttijden en ook de beste tijd bij de 60m in 7.93 .De 60m horden in 9.05.  Junior Marlies Peeters 27.29/200m en ver 4m98.
Lennert Vanhoeck 60m/8.45-200m 28.20.Schol. Jeroen Leijssenaar won zijn reeks 800m in 2.11.3.

Opgelet: geen clubtrainingen op 24, 25 en 31 dec. Op 1 januari wel voor diegenen die inschreven .
voor… de eerste training van 2020 en etentje…


Emma Vdg in concert 19/12.
We zijn op de uitnodiging van de familie Vandeghinste ingegaan om het Kerstconcert van de muziek Acedemie Lier bij te wonen en Emma aan het werk te zien (na 8 jaar muziekschool) en mogen wij wel zeggen met een schitterend resultaat. Voor een bomvolle zaal, met de ondersteuning van het Vivarte Ensemble trad zij solo op en daar is zeker heel wat talent en inzet voor nodig.
Zij speelde Ballade opus (fluit). Met een mooi kleedje aan en minder zenuwachtig dan bij haar atletiekwedstrijden een heel andere Emma. Zij was niet op de hoogte dat trainer en coach aanwezig waren tot op receptie en dat was wel een leuk moment. Alvast een dikke proficiat.
Volgend optreden clubfeest? met de beide broers?