Corona Update van dag tot dag

12/04 Aan iedereen PRETTIGE PAASDAGEN en maak er het beste van in deze moeilijke dagen en hou het gezond. Laat de paaseitjes smaken.
Volg de maatregelen van de overheid!!!
Voor meer DUFF nieuws zie op de hoofdpagina.

18/04 Nu het toch Coronatijd is met allerlei maatregelen is het de moment om de 3 André Boonen loopomlopen eens af te leggen. Start aan het standbeeld Kiliaan. En dat staat aan de ingang van het park (Hondiuslaan aan de lichten) met een bord van de omloopbeschrijving . Zie ook op onze site bij de recreanten -Vlaamse loopomlopen.

24/04 Het EK atletiek (Parijs) van eind augustus is ook afgevoerd van de kalender en dat is ook voor onze Tim VdV een streep door zijn doelstelling want een selectie op de 3000m steeple lag in zijn mogelijkheden. Benieuwd of de Memorial Van Damme gaat doorgaan en of er nog BK’s zullen ingericht worden dit zomerseizoen.
Benieuwd ook wat de beslissingen gaan zijn over de Corona maatregelen die vandaag genomen worden.

27/04 De Duffelse corona-cel van de Gemeente Duffel heeft beslist de Duffelse locaties langer gesloten te houden tot 8 juni. Voor onze club wil dat zeggen dat er geen trainingen in de sporthal kunnen doorgaan (rompstabilisatie) en dat wij ook geen toegang hebben tot de kleedkamers en andere gebouwen .
Trouwens er zijn geen clubtrainingen. Hou u aan de maatregelen van de overheid bij het sporten.

01/05 Geen 32ste Jan Borremans meeting vandaag in het kader van het open Antwerps jeugd criterium . Het zou weer een hoogdag geweest voor de benj.-pup.-min. maar met de corona maatregelen afgevoerd. Afspraak 1 mei in… 2021.

02/05 Zie update Corona maatregelen op de hoofdpagina van onze site.


03/05 Roy Van Son, onze Hollander met Duffel shirt (zo bekend) die in Zurich woont liep rond zijn KOT een marathon….
Ook in Vlaanderen rond uw KOT lopen is populair aan het worden.
Zie site Wcup.be


04/05 De Vlaamse atletiekliga meldt dat alle wedstrijden tot en met 31 juli afgelast worden.

05/04 Vandaag werden er bordjes geplaatst met de vermelding dat het A-terrein is op gezaaid en niet mag betreden worden tot nader bericht. Ook niet om op te warmen en uit te lopen.

08/05 Kampioenenviering 2019 nog wat geduld. Een nieuw reglement is in de maak meldt de sportraad.
Een nieuwe datum was in de maak in juni.. maar er is nu corona.

09/05 Vandaag zou in Duffel de Beker van Vlaanderen 1ste Landelijke vrouwen alle catg. moeten doorgaan maar corona stak stokken tussen de spikes….troost wij blijven één jaar langer in 1ste landelijke. Afspraak in 2021.

11/05 Simonne Moons (onze secr.) die jurylid is en ook eletr. tijdopname doet bij de wedstrijden en een 65 plusser is mag tot 1 nov. niet meer actief zijn (beslissing Val). Wellicht ook Leo De Smet .

13/05 Vandaag stond de Moev scholenmeeting op het programma van Borremans piste…afgevoerd.

13/05 Voor het eerst in de geschiedenis van de club is een Skype bestuursvergadering gepland.